Over ons

Dit zijn wij, het nieuwe kinderplatform uit Zwolle Zuid, van 2018!
De kinderwerker in Zwolle Zuid is Suzanne Tuinman. Zij vergadert elke maand met ons, de kinderen van het kinderplatform. Zij ontvangt ook alle mailtjes die jullie via de site sturen. Wil je contact met haar opnemen? Dat kan, via s.tuinman@travers.nl.

Wil je vader of je moeder of je juf van school graag weten wat er nu eigenlijk precies gebeurt bij het kinderplatform? Geef ze dan deze link, dan kunnen ze het zelf lezen! www.traverswelzijn.nl/kinderplatform

installatie 2018

 

Hieronder stellen alle kinderen uit het kinderplatform 2018 zichzelf aan jullie voor:

Ruan is tien jaar en hij zit namens basisschool De Octopus in het Kinderplatform. Hij zit op voetbal en hij houd van gamen. Volgens Ruan gaat het al heel goed in Zwolle Zuid en het lijkt hem leuk om in het Kinderplatform dingen te bedenken voor Zwolle Zuid.

Yinthe is tien jaar en zit in het Kinderplatform namens basisschool De Octopus. In haar vrije tijd mag ze graag handballen, dit in de trainingen en wedstrijden die ze speelt. Het Kinderplatform lijkt Yinthe heel gezellig en leuk. Ze wil zich graag inzetten om de straten van Zwolle Zuid schoon en veilig te maken.

Nora is ook tien jaar oud en zij zit namens basisschool De Ichtus in het Kinderplatform. In haar vrije tijd mag ze graag spelen met vriendinnen en als sport doet Nora aan zwemmen. Het Kinderplatform lijkt Nora super leuk en ze wil zich inzetten tegen natuur vervuiling in Zwolle Zuid.

Lynn gaat naar de Zuidster in Zwolle Zuid, ze is tien jaar oud en heeft heel veel zin in het Kinderplatform. Lynn zit op handbal en dit vind ze erg leuk om te doen.

Lieke is veertien jaar oud en ze zit in het Kinderplatform namens basisschool De Wingerd. In haar vrije tijd zit ze op paardrijden en op scouting. Het lijkt Lieke erg leuk om zich in het Kinderplatform in te zetten voor Zwolle Zuid.

Daniel is tien jaar oud en gaat naar basisschool De Zuidster. Hij zit op voetbal en vind dit erg leuk om te doen. Het kinderplatform lijkt Daniel erg leuk!

Nathan is elf jaar oud en hij zit in het Kinderplatform namens basisschool De Wingerd. Nathan vind het leuk om te gamen en hij zit op handbal.

Jordy is tien jaar oud en gaat naar basisschool De Marshof in Zwolle Zuid. Zijn hobby’s zijn voetbal en fotografie. Jordy vind dat het al erg goed gaat in Zwolle Zuid en het lijkt hem leuk om zich met het Kinderplatform in te zetten voor Zwolle Zuid.

Nienke is elf jaar oud en ze zit namens De Ichtus in het Kinderplatform. In haar vrije tijd mag Nienke graag tekenen en ze zit op handbal. Het lijkt Nienke leuk met alle andere kinderen uit het Kinderplatform en ze wil zich inzetten voor minder afval op de grond.

Tim is tien jaar en hij zit op basisschool De Marshof. Hij zit op voetbal en staat hier als keeper in het veld. Naast voetbal houd hij van gamen. Het lijkt Tim leuk en gezellig om samen dingen te bedenken met het Kinderplatform.